Om oss

Vi på Minifinans har som mål att erbjuda privatpersoner ett av marknadens absolut sundaste mikrolån. Vi tror på att lösa plötsliga utgifter med en sund modell utan att belasta låntagarens ekonomi negativt med hög ränta och dyra förlängningskostnader. I dagens moderna samhälle är individen behov av snabb och trygg hjälp oavsett om det är kontakt med myndigheter, kreditinstitut, arbetsgivaren eller handeln. Vi finns där för individen och ditt behov.

Därför lånar du alltid räntefritt hos oss på Minifinans vi tar endast ut en uppläggningsavgift som är den samma för alla belopp. Även återbetalningen är sund och trygg för dig som låntagare, upp till 12 månader helt fri från månatlig ränta eller förlängningskostnad. Det innebär att du som låntagare inte behöver känna dig orolig inför att plötsliga utgifter blir dyrt.

Vi är övertygade om att vår modell gynnar alla parter och samhällets syn på att mikrolån inte behöver förknippas med ocker. Du kan alltid jämföra våra lån fast vi inte tar ut någon ränta, då jämför du den effektiva räntan.

Minifinans ett sundare och tryggare lån!